«Όχι στις διακρίσεις, Ναι στην ισότητα»

Με το μήνυμα «Όχι στις διακρίσεις, Ναι στην ισότητα» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ένωσε τη φωνή του με όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και φιλοξένησε στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (16/10) το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.

FOOTBALL FARE ANTIRACIST TOURNAMENT

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών διοργάνωσε το ερασιτεχνικό αντιρατσιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου `Football Fare Antiracist Tournament`
την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, 5 μ.μ.,στο γήπεδο του Ρουφ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΧΕΛΙΔΩΝ )

Μαθήματα ελληνικών για πρόσφυγες

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών σε συνεργασία με τη Melissa και το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων ελληνικής γλώσσας για πρόσφυγες στο πλαίσιο του προγράμματος Alef. Mε την υποστήριξη της Mercy Corps και του Δήμου Αθηναίων.

Fight Hate Crime Now
Greek Forum of Migrants in cooperation with the Norwegian Centre Against Racism will implement a project, named “fight hate crime now” from November 2014 to August 2015.
Think Differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
Think differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
Think Differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013
6:00 - 8:00 μ.μ.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ 9.84
Πειραιώς 100
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτιστικό κέντρο ΚΑΥΚΑΣΟΣ, Πατησίων 81
Ώρα έναρξης 18:00
«Διαφορετικότητα: το Παρόν και το Μέλλον»
Το Ελληνικό FORUM Μεταναστών, ως συμμετέχων Φορέας υλοποίησης των έργων «1.1.γ/11 «Δημιουργία μεικτών κέντρων νεότητας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2011 του Ευρωπαικού Ταμείου Ένταξης υ.τ.χ. στην Ελλάδα (Ε.Τ.Ε.), διοργανώνει την εκδήλωση με πολιτιστικό, ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο και τίτλο: «Διαφορετικότητα: το Παρόν και το Μέλλον».
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 26η Ιουνίου 2013  και ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Καύκασος",  Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα.
Εκδήλωση «Εν λόγω, εν έργω»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στο Μεικτό Κέντρο Καλαμάτας, Αγία Τριάδα -Δυτικό Κέντρο, Καλαμάτα.
Δελτίο Τύπου 12/06/2013
Με την αυταρχικά αιφνίδια και πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση, ξαφνιαστήκαμε και εμείς, όπως όλος ο κόσμος .
Υποστηρίξτε μας
08-08-06
Υποστηρίξτε μας

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών είναι ένα άτυπο Δίκτυο Μεταναστευτικών Οργανώσεων και Κοινοτήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο 2002 από 9 Κοινότητες.

Εθελοντική Ενίσχυση

Έχεις όρεξη και διάθεση να προσφέρεις εθελοντικά στο Ελλληνικό Φόρουμ Μεταναστών; Έχεις γνώσεις marketing, web designing, παραγωγής multimedia ή ικανότητα μετάφρασης; Θέλεις να προσφέρεις;  Αν ναι, τότε στείλε μας ένα μήνυμα στο info@migrant.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
Γιατί, μαζί μπορούμε! 

Πρακτική Άσκηση
 
Εσύ που θα κάνεις πρακτική άσκηση ;
Είσαι στο τελευταίο στάδιο των σπουδών σου και δεν έχεις ακόμα βρεί που θα κάνεις πρακτική ; Επιθυμείς να κάνεις την επιστημονική θεωρία, πράξη, στον φορέα μας;
Υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς θέσης για πρακτική άσκησης, σ’ ένα εργασιακό περιβάλλον απαιτητικό και πάνω από όλα, ενδιαφέρον!
Θα χαρούμε πάρα πολυ να συνεργαστούμε.


Για κοινότητες/ συλλογικόητες:

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ

  Με την εγγραφή σου ως μέλος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών συμμετέχεις και εσύ σττο δύκτυ μετανστευτικών οργανώσεων & κοινοτήτων, ενισχύοντας τις δράσεις μας για την προάσπιση των μεταναστευτικών ζητημάτων.


Για την εγγραφή οργάνωσης ως Τακτικού Μέλους απαιτείται:
 Να είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα.

Η απόφαση για την προσχώρηση στο ΕΦΜ να έχει ληφθεί νόμιμα και σύμφωνα με το Καταστατικό της Οργάνωσης και το Καταστατικό του ΕΦΜ.
Να υποβάλλεται γραπτή αίτηση των νόμινων εκπροσώπων της οργάνωσης για την προσχώρηση που θα αναφέρει τον ακριβή αριθμό εγγραφέντων στο μητρώο μελών κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης
 
 
Η αίτηση αυτή θα συνοδεύεται από:
1. Αντίγραφο πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης ή του Διοικητικού Συμβουλίου για την απόφαση προσχώρησης
2. Ονομαστικό πίνακα των μελών του Δ.Σ.
3. Απόσπασμα του πρακτικού συγκρότησης των Μελών του Δ.Σ. σε σώμα
4. Επικυρωμένο αντίγραφο του ισχύοντος Καταστατικού
5. Στοιχεία από τη δραστηριότητα της οργάνωσης μέχρι το χρόνο υποβολής της αίτησης, από τα οποία να προκύπτει  τριετής τουλάχιστον δράση


Εποικοινώνησε μαζί μας στο : info@migrant.gr



 
migrant.gr TV
 
   

developed and powered by
think.gr