«Όχι στις διακρίσεις, Ναι στην ισότητα»

Με το μήνυμα «Όχι στις διακρίσεις, Ναι στην ισότητα» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ένωσε τη φωνή του με όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και φιλοξένησε στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (16/10) το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.

FOOTBALL FARE ANTIRACIST TOURNAMENT

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών διοργάνωσε το ερασιτεχνικό αντιρατσιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου `Football Fare Antiracist Tournament`
την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, 5 μ.μ.,στο γήπεδο του Ρουφ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΧΕΛΙΔΩΝ )

Μαθήματα ελληνικών για πρόσφυγες

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών σε συνεργασία με τη Melissa και το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων ελληνικής γλώσσας για πρόσφυγες στο πλαίσιο του προγράμματος Alef. Mε την υποστήριξη της Mercy Corps και του Δήμου Αθηναίων.

Fight Hate Crime Now
Greek Forum of Migrants in cooperation with the Norwegian Centre Against Racism will implement a project, named “fight hate crime now” from November 2014 to August 2015.
Think Differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
Think differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
Think Differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013
6:00 - 8:00 μ.μ.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ 9.84
Πειραιώς 100
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτιστικό κέντρο ΚΑΥΚΑΣΟΣ, Πατησίων 81
Ώρα έναρξης 18:00
«Διαφορετικότητα: το Παρόν και το Μέλλον»
Το Ελληνικό FORUM Μεταναστών, ως συμμετέχων Φορέας υλοποίησης των έργων «1.1.γ/11 «Δημιουργία μεικτών κέντρων νεότητας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2011 του Ευρωπαικού Ταμείου Ένταξης υ.τ.χ. στην Ελλάδα (Ε.Τ.Ε.), διοργανώνει την εκδήλωση με πολιτιστικό, ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό περιεχόμενο και τίτλο: «Διαφορετικότητα: το Παρόν και το Μέλλον».
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 26η Ιουνίου 2013  και ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Καύκασος",  Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα.
Εκδήλωση «Εν λόγω, εν έργω»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στο Μεικτό Κέντρο Καλαμάτας, Αγία Τριάδα -Δυτικό Κέντρο, Καλαμάτα.
Δελτίο Τύπου 12/06/2013
Με την αυταρχικά αιφνίδια και πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ελληνική ραδιοτηλεόραση, ξαφνιαστήκαμε και εμείς, όπως όλος ο κόσμος .
Το ΕΦΜ στα ΜΜΕ
19-06-15
«Πάνω από το 60% των μεταναστών που βρίσκονταν στην Ελλάδα έχουν ήδη φύγει»
O συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, κ. Αχμέτ Μοαβία, μιλάει στη LΙFO για το νέο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, την ψήφιση της τροπολογίας για την ανέγερση του τεμένους, τα κέντρα κράτησης και την εποχή των προσφύγων που έχει διαδεχτεί αυτή των μεταναστών.
26-03-15
Περίπατος κατά του ρατσισμού από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων
26-03-15
Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα και άλλες πόλεις κατά των διακρίσεων
Συλλαλητήρια εκδηλώσεις και πορείες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.
26-03-15
Ενωμένοι σε έναν «Περίπατο κατά των διακρίσεων»
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και ΑμεΑ, Ρομά, μετανάστες, οροθετικοί, πρόσφυγες, ηλικιωμένοι, χρήστες ουσιών έστειλαν το μήνυμά τους.
26-03-15
Δηλώσεις δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη στον "Περίπατο κατά των διακρίσεων" κατά την ημέρα κατά του ρατσισμού
Στον «Περίπατο κατά των Διακρίσεων», που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και διοργανώθηκε από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, με τη συμμετοχή 60 οργανώσεων, συμμετείχε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.
26-03-15
Περίπατος κατά των διακρίσεων
«Περίπατο κατά των διακρίσεων» διοργανώνουν το Σάββατο, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, εκπρόσωποι ομάδων που αντιμετωπίζουν ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία (ΑμεΑ, Ρομά, μετανάστες, οροθετικοί, πρόσφυγες, ηλικιωμένοι, χρήστες ουσιών, θρησκευτικές ομάδες κ.ά.). Την πρωτοβουλία πήρε το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών με στόχο να υπάρξει η ευρύτερη συμμετοχή.
26-03-15
Περίπατος κατά των Διακρίσεων
Βαδίζοντας μαζί για ένα καλύτερο μέλλον…
26-03-15
Περίπατος Κατά Των Διακρίσεων
Δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός, ότι κάποιος γεννήθηκε λευκός ή μαύρος, ότι κάποιος έχει διαφορετική θρησκευτική, γλωσσική, σεξουαλική ή άλλη ταυτότητα από τη δική μας. Μέγιστο πρόβλημα όμως είναι, ότι μεγάλωσε μέσα σε ένα κοινωνικό καλούπι αντιλήψεων, στερεοτύπων, το οποίο επιτρέπει τις διακρίσεις, εκπαιδεύοντας αντίστοιχα τους ανθρώπους να παλεύουν μέσα από ρατσιστικές συμπεριφορές τους αόρατους «εχθρούς» της κοινωνίας, που δεν είναι άλλοι από τους «διαφορετικούς».
26-03-15
To KINHMA στον Περίπατο κατά των Διακρίσεων
ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ- Σάββατο 21 Μαρτίου 2015
«Περίπατος κατά των Διακρίσεων»
Βαδίζοντας μαζί για ένα καλύτερο μέλλον…
Ώρα: 12:00 μ.μ.
Σημείο Συνάντησης: Βουλή των Ελλήνων (μνημείο αγνώστου στρατιώτη)
19-02-15
ΕΝΤΟΣ/Αθήνα: «Αόρατοι» οι λεγόμενοι μετανάστες δεύτερης γενιάς (Βίντεο)
Γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μεγάλωσαν και σπούδασαν εδώ. Ωστόσο, θεσμικά και εμφανώς υποκριτικά λογίζονται ως μετανάστες. Ακόμη κι αν δεν ταξίδεψαν, οι πιο πολλοί από αυτούς, ποτέ, πέρα από τα ελληνικά σύνορα.
19-02-15
«Σκέψου Αλλιώς» στον 9,84

Η ομάδα νέων «Σκέψου Αλλιώς», που δημιουργήθηκε από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, φιλοξενήθηκε σήμερα στο studio του Αθήνα 9,84, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Εννιά δέκα» με τον Τάκη Καμπύλη.

19-02-15
Η Μανωλάδα είναι...ο κανόνας

Ο συντονιστής του Ελληνικού Forum Μεταναστών εξηγεί πού κατά τη γνώμη του στηρίζεται η συντήρηση του καθεστώτος της μαύρης εργασίας

19-02-15
Συνέντευξη Τύπου του Δικτύου Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας

Το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας* σάς καλεί σε Συνέντευξη Τύπου, με σκοπό την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την καταγραφή πράξεων βίας με ρατσιστικό κίνητρο από τα μέλη του Δικτύου κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2012.

 
migrant.gr TV
 
   

developed and powered by
think.gr