Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Κύπελο συνύπαρξης

Κύπελο συνύπαρξης

από τον Ο.Ν.Α. Δήμου Αθηναίων, την Ένωση Αφρικανικών Κοινοτήτων Ελλάδος και το Ελληνικό Forum Μεταναστών. O Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (Ο.Ν.Α.) του Δήμου Αθηναίων, συνδιοργανώνει με την Ένωση Αφρικανικών Κοινοτήτων Ελλάδος και σε συνεργασία με το Ελληνικό Forum Μεταναστών και την υποστήριξη της οργάνωσης “Συμμαχία Ενάντια στη φτώχια”, Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τίτλο Κύπελλο Συνύπαρξης μεταξύ των κοινοτήτων που διαμένουν στη χώρα μας.

Σκοπός του Τουρνουά είναι η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των μεταναστών από τις τοπικές κοινωνίες και η σύσφιξη σχέσεων.

Οι κοινότητες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση είναι αυτές της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, του Καμερούν, της Νιγηρίας, της Γουινέας, της Τανζανίας, της Γκάνα, της Σενεγάλη, της Δημοκρατία του Κονγκό, του Μπουργκίνα Φάσο, του Πακιστάν, της Αιγύπτου, του Σουδάν, της Ελλάδας, της Αιθιοπίας και της Ακτής Ελεφαντοστού.

Για τις λεπτομέρειες του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών(πλ. Κοτζιά, Αθηνάς 63, 2 όροφος) την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι από τους προέδρους του Ο.Ν.Α. Βασίλη Κικίλια, της Ένωσης Αφρικανικών Κοινοτήτων Ελλάδος Idrissa Kallay / A.Lawal του Ελληνικού Forum Μεταναστών Ahmed Moavia / Frederi Muamba Tshibadi και ο Πρόεδρος της κοινότητας του Καμερούν – Ελλάδος, συντονιστής του τουρνουά Tchanche Bertrand.

Το Τουρνουά θα ξεκινήσει από τις 28 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου 2007 και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Ν.Α στο γήπεδο Ρουφ και στην Αλεπότρυπα στην Κυψέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ