Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Σιωπηλή πορεία - Όχι στην τρομοκρατία

Σιωπηλή πορεία - Όχι στην τρομοκρατία

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία, το Σάββατο 19 Αυγούστου, η ομάδα Zagel και το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών καλούν σε σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας, από την πλατεία Συντάγματος στην Ισπανική πρεσβεία.

 

Η πορεία σκοπεύει να καταδικάσει την τρομοκρατία και την αλληλεγγύη με τον ισπανικό λαό. Η πορεία θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή και θα αφήσουμε χάρτινα καραβάκια και χρωματιστά μπαλόνια στη μνήμη των νεκρών και τραυματιών.

Η ομάδα Zagel είναι η πρώτη οργάνωση νέων προσφύγων που δημιουργήθηκε στο Alef School, του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, αποτελούμενη από 22 πρόσφυγες. Οι συναντήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται στο κέντρο υποδοχής και κοινωνικής ένταξης προσφύγων και ευπαθών ομάδων Welcommon στην Αθήνα. Ο ομάδα στοχεύει στην υλοποίηση δραστηριοτήτων για τη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης.

Το όνομα Zagel είναι αραβική λέξη που σημαίνει "ταχυδρομικό περιστέρι". Συμβολίζει την ειρήνη, την μετακίνηση και τη μετάδοση μηνυμάτων στην ανθρωπότητα. Το χάρτινο καράβι είναι το σύμβολο που επελεξε το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, ως σύμβολο των προσφύγων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ