Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Συνέντευξη τύπου του Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη τύπου του Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 4 Οκτωβρίου 2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 05.10.2006 στις 11.00 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου με θέμα «Μετανάστες - Τοπική Αυτοδιοίκηση». Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των συλλόγων μεταναστών οι οποίοι συμμετέχουν στο Φόρουμ Μεταναστών και εκπρόσωπος της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι Μεταναστών Θεσσαλονίκης, Φιλίππου 51, στον 1ο όροφο.

Στη συνέντευξη τύπου θα γίνει αναφορά στα παρακάτω θέματα:

- 7η Οκτώβρη, Διεθνής μέρα δράσης για τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων. Ενημέρωση για την 3η Διεθνή μέρα δράσης και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.
- Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης – Η σύσταση του Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης είναι πια γεγονός μετά από προσπάθειες πολλών μηνών. Ενωμένοι θα στείλουμε τη φωνή μας πιο μακριά.
- Πρόσφατη παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης – Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις συναλλαγές μας με το Δήμο και οι υποσχέσεις αλλά και δεσμεύσεις που λάβαμε από τη δημοτική αρχή.
- Επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση – Ο λόγος των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην εκλογή των τοπικών αρχόντων, πρέπει να ακουστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Οικονόμη Ηλία στο τηλέφωνο 6973 383289.

ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ email – emfoth@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ