Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών 2016

Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών 2016

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών στις 18 Δεκεμβρίου, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκδήλωση με στόχο να προβάλει το έργο των μεταναστευτικών κοινοτήτων, την ενημέρωση της κοινωνίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στην Ελλάδα αλλά και για να δώσει τον λόγο στις μεταναστευτικές κοινότητες να συζητήσουν με φορείς και αρμόδιους για θέματα που τις αφορούν. 

Το 2016 η Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών γιορτάστηκε με την εκδήλωση Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών 2016, Οι μετανάστες ξανά στο προσκήνιο


To Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών για ακόμα μία χρονιά συμμετάσχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μεταναστών με μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μετανάστες, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12 μ.,στην αίθουσα Α1 του New York College, Αμαλίας 38.

Συμμετέχουν στην κουβέντα:
Ανδρέας Τάκης, Επίκουρος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και πρώην Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.
Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρώην Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.
Κωστής Παπαϊωάννου, Πρώην Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας
Βασίλης Παπαδόπουλος, Νομικός, πρώην Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής
Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων
Συντονισμός: Μαριλένα Κατσίμη, Δημοσιογράφος

Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα από μεταναστευτικές κοινότητες.

Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ