Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Τι είναι το ράδιο 18-12;

Τι είναι το ράδιο 18-12;

Τι είναι το ράδιο 18-12;

Το ραδιόφωνο 18-12 είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «December 18net» (18η Δεκεμβρίου), που ασχολείται με την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των μεταναστών εργαζομένων και των οικογενειών τους. Θα είναι το πρώτο παγκόσμιο ημερήσιο ραδιόφωνο που θα παρουσιάσει, συνδέοντας μεταναστευτικές κοινότητες παγκοσμίως, τις ανησυχίες των μεταναστών και θα γιορτάσει τα επιτεύγματά τους. Αρχίζοντας με ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Αυστραλία, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα κινηθεί μέσα από τις χρονικές ζώνες για να φθάσει στις δυτικές ακτές της Αμερικής. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών θα συμμετέχει και σε αυτή την πρωτοβουλία. 

 

Γιατί ραδιόφωνο 18-12;

Τα προηγούμενα έξι χρόνια, η διεθνής κοινότητα χρησιμοποίησε τη 18η  Δεκεμβρίου, ως τη Παγκόσμια Ημέρα του μετανάστη, για να δώσει έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών. Πέρυσι, ομάδες μεταναστών οργάνωσαν δραστηριότητες σε πάνω από 30 χώρες , από μια εκδήλωση στο Μπαγκλαντές ως ένα φεστιβάλ ταινιών στο Ισραήλ. Κάνοντας τις Φωνές των μεταναστών να ακουστούν μέσω μίας κοινής προσπάθειας. Φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών θα συμμετέχει ενεργά σε αυτό το γεγονός.  Στην παγκόσμια σύνδεση των μεταναστευτικών κοινοτήτων γύρω από το πάντα επίκαιρο ζήτημα των δικαιωμάτων των μεταναστών.

 

Τι θα κάνει το ραδιόφωνο 18-12;

Θα παρέχει την πρόσθετη ώθηση στις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη.

το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών ενθαρρύνει τους εκφωνητές και τις μεταναστευτικές οργανώσεις να :

  • Συμβάλούν προσφέροντας κομμάτι από το υπάρχον ακουστικό υλικό τους για τη μετανάστευση στον ιστοχώρο του Ράδιο 18-12 μέχρι την 18η Δεκεμβρίου.
  • Παρέχουν ραδιοφωνικό χρόνο και αναμετάδοση την 18η Δεκεμβρίου 2006, συμβάλλοντας έτσι στον πρώτο παγκόσμιο μαραθώνιο ραδιοφωνικής μετάδοσης για τα δικαιώματα των μεταναστών.

 

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;

Το ραδιόφωνο 18-12 δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα  χωρίς σας,

  • Εάν είστε εκφωνητής που θέλει να συμβάλει στη παραχώρηση υλικού για τον  ιστοχώρο και ή να συμμετέχετε με ραδιοφωνική εκπομπή εκείνη την ημέρα
  • Εάν οργανώνετε δραστηριότητες τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας του μετανάστη, θα ήμαστε ευτυχείς να ακούσουμε για τα σχέδιά σας
  • Εάν ενδιαφέρεστε για να προσφέρετε εθελοντική εργασία για το ραδιόφωνο 18-12 ή για το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Άντλα Σασάτη 210-8216611, 6976162441, radio1812@yahoo.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ