Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Γιορτάζουμε Μαζί! 11-12 Δεκεμβρίου 2021

Γιορτάζουμε Μαζί! 11-12 Δεκεμβρίου 2021

Φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη γιορτάζουμε μαζί! Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου για το Πολυπολιτισμικό φεστιβάλ στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021:

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στην Κυψέλη Γιορτάζουμε Μαζί 
11 – 12 Δεκεμβρίου 2021
Δημοτική Αγορά της Κυψέλης


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη 2021, η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών σας καλούμε σε ένα πολυπολιτισμικό, διήμερο φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο. Το Σαββατοκύριακο 11 - 12 Δεκεμβρίου, η καρδιά της Κυψέλης θα χτυπάει στο ρυθμό των κοινοτήτων των μεταναστών μας. Στον υπαίθριο χώρο της ΔΑΚ, θα απολαύσετε ένα πρόγραμμα με χορό, μουσική, εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, προτάσεις για γιορτινά δώρα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. 

Οι μεταναστευτικές κοινότητες και οργανώσεις και τα μέλη τους θα βρεθούν στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης χαρίζοντας μας μυρωδιές, ήχους,εικόνες και έθιμα από χώρες όπως: Αίγυπτο, Αιθιοπία, Αλβανία, Αφγανιστάν, Γεωργία, Κονγκό, Ουκρανία, Πακιστάν, Σενεγάλη, Σουδάν. Όλοι μαζί στήνουμε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Μαζί μας και booth από το Movement Radio, που θα αντηχεί τη μουσική του. Συμμετέχουν με διαδραστικές αφηγήσεις για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας το We Need Books και το Baytna Hub.  

Συμμετέχουν οι μεταναστευτικές κοινότητες και οργανώσεις: Αιγυπτιακή Κοινότητα, Αιθιοπική Κοινότητα, Αλβανική Κοινότητα, Σύνδεσμος Αλβανίδων γυναικών στην Ελλάδα, Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο Καύκασος, Κοινότητα Κονγκό, Κοινότητα Σενεγάλης, Κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, Ελληνοσουδανικός Σύνδεσμος Φιλίας, Οργάνωση Νοτίου Αφρικής, Κοινότητα Πακιστάν, Vana Ba Africa, Ukrainian Women`s Club, Nigerian Women Organization. 

Στην Κυψέλη φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί! 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ 


Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ, για την είσοδό σας στο χώρο θα πρέπει να είστε είτε εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες με αντίστοιχο πιστοποιητικό, είτε με αρνητικό rapid test όπως οι διοργανωτές και συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ