Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

FOOTBALL FARE ANTIRACIST TOURNAMENT

FOOTBALL FARE ANTIRACIST TOURNAMENT

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών διοργάνωσε το ερασιτεχνικό αντιρατσιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου `Football Fare Antiracist Tournament`
την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, 5 μ.μ.,στο γήπεδο του Ρουφ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΧΕΛΙΔΩΝ )

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο και ανήκει σε όλους μας. Θα πρέπει να είναι δικαίωμα του καθενός να παίζει, να παρακολουθεί και να συζητάει για αυτό ελεύθερα, χωρίς φόβο. Θέλουμε να δούμε αυτό το «όμορφο παιχνίδι» να παίζεται χωρίς διακρίσεις.
Γι` αυτό και διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά ποδοσφαίρου με την υποστήριξη του FARE network, με ομάδες από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από τους πρόσφυγες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ALEF του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών (το οποίο χρηματοδοτείται από την Mercy Corps και υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων) και των μεταναστευτικών κοινοτήτων της Γεωργίας και Αλβανίας. Οι ομάδες είναι οι ακόλουθες: Τρεις ομάδες προσφύγων από το Αφγανιστάν και τη Συρία, μία ομάδα δεύτερης γενιάς από την Αλβανία και μία ομάδα από το Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο `Καυκασός`.

To FARE network στοχεύει στην καταπολέμηση όλων των διακρίσεων σε οποιαδήποτε μορφή, συνδυάζοντας πόρους από διάφορους οργανισμούς στην Ευρώπη. Βοηθάει στην υποστήριξη και στην ενδυνάμωση των ομάδων και συντονίζει προσπάθειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέσα από την συνεργασία, το FARE βοηθάει στην διάδοση καλών πρακτικών και παρουσιάζει ένα ενιαίο μέτωπο κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο.
Συντονισμός: Antonio Cardia
Περισσότερες πληροφορίες:
Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8831620

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ