Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Κάνε τάκλιν στο ρατσισμό - Δράσεις Ποδοσφαίρου FARE 2017

Κάνε τάκλιν στο ρατσισμό - Δράσεις Ποδοσφαίρου FARE 2017

Οι εβδομάδες δράσης κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο κάνουν πρεμιέρα στις 05 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 19 Οκτώβρη 2017.

Πάνω από 100.000 άνθρωποι συμμετέχουν σε πάνω από 2.000 εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ανά την Ευρώπη. Το ΕΦΜ παίρνει μέρος σε αυτή την δράση του FARE network, γιατί πολύ απλά είμαστε όλοι #footballpeople!

Mε την συμβολή της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων - HOPE Refugee FC, την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου κάναμε τα γυρίσματα για ένα τηλεοπτικό σποτ με τίτλο ΚΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ, σχετικά με την καταπολέμηση του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο. Το τηλεοπτικό βίντεο σποτ θα παρουσιαστεί και θα ταξιδέψει σε τηλεόραση και social media, στην συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η πρόσκληση:

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών σας προσκαλεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, στις 11:00 π.μ., στο Κτίριο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50, Αθήνα σε:


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Το Ελληνικό ΦόρουμΜεταναστών, για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στις εβδομάδες  δράσης #footballpeople, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο που διοργανώνει το FARE networkΚάνε τάκλιν στο ρατσισμό είναι το σύνθημα του τηλεοπτικού βίντεο σποτ 40`` που δημιουργήσαμε με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε την ελληνική κοινωνία πως η διαφορετικότητα είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου, η δύναμη κατά του ρατσισμού.Το τηλεοπτικό σποτ στο οποίο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Hope Refugee FC-Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων θα προβληθεί στην τηλεόραση ως κοινωνικό μήνυμα αλλά και στα social media. 
Με αφορμή την παρουσίαση του βίντεο σποτ, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ., στο αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε σε πρώτη προβολή το βίντεο και να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων σχετικά με το φαινόμενο του ρατσισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συμμετέχουν:

Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων

Ανουάρ Ικμπάλ, Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Νάσος Μπράτσος, Δημοσιογράφος

Νίκος Δελαγραμμάτικας, Υπεύθυνος Τύπου της Hope Refugee FC - Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κωστής Παπαϊωάννου, τέως Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Εκπαιδευτικός.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του FARE Network, του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ