Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ για τον Περίπατο κατά των διακρίσεων 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ για τον Περίπατο κατά των διακρίσεων 2018

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών διοργανώνει ακόμα έναν Περίπατο κατά των Διακρίσεων στις 21 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων.

:: ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ /
ΦΟΡΕΩΝ / ΠΟΛΙΤΩΝ στον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2018 :: 

 
Αγαπητοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι,
 
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, στις 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για 4η συνεχόμενη χρονιά, καλεί όλες τις ομάδες που πλήττονται από τις διακρίσεις και το ρατσισμό να υψώσουν την φωνή τους και να δηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να καταπολεμήσουν κάθε είδους ρατσισμό και εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Εκπρόσωποι από ευρύτερες ομάδες που πλήττονται από το ρατσισμό (ΑΜΕΑ, LGBT, Ρομά, μετανάστες, πρόσφυγες, οροθετικοί, ηλικιωμένοι, χρήστες ουσιών, ψυχικά ασθενείς, θρησκευτικές ομάδες, κ.ά.) ενωμένοι θα πραγματοποιήσουμε έναν Περίπατο κατά των Διακρίσεων. Ακολουθεί το πρόγραμμα των δράσεων για φέτος:
 
Ακολουθεί το πρόγραμμα των δράσεων για φέτος:
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Μαρτίου 2018, ώρα έναρξης: 3 μ.μ. 
- συναντιόμαστε στην πλ. Κοτζιά 
- βαδίζουμε μαζί προς την πλ. Βικτωρίας
- εγκαινιάζουμε έναν "ΚΗΠΟ για ΟΛΟΥΣ" στην πλ. Βικτωρίας 
- απονομή βραβείου "Αντιρατσισμός-ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ 2018"
 
Φέτος, η οργανωτική επιτροπή του «Περιπάτου κατά των Διακρίσεων» επέλεξε ως επόμενο φορέα για το έπαθλο “Αντιρατσισμός- Τζανέτος Αντύπας” το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας και κατά του ρατσισμού αλλά και την πρόσφατη νίκη του, τον νέο νόμο για την Ταυτότητα φύλου. Η βράβευση καθιερώθηκε από το 2017 στη μνήμη του ακτιβιστή και ιδρυτή της οργάνωσης Praksis, Τζανέτου Αντύπα, όπου κάθε χρόνο βραβεύεται μία οργάνωση ή ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα θέματα του Αντιρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ