Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Αντιρατσιστικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου FARE 2018

Αντιρατσιστικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου FARE 2018

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών συμμετέχει στις δράσεις του FARE Network και διοργανώνει ένα Αντιρατσιστικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Οι εβδομάδες δράσεων #FootballPeople του δικτύου FARE network, έχουν πλέον καθιερωθεί! Πρόκειται για την μεγαλύτερη καμπάνια κατά των διακρίσεων στο χώρο του αθλητισμού της Ευρώπης. Για δύο εβδομάδες, από τις 11 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018, συμμετέχουν ενεργά με τουλάχιστον 2.000 δράσεις, πάνω από 100.000 άνθρωποι από 60+ χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. 

Στην φετινή μας διοργάνωση, Αντιρατσιστικό Τουρνουά 2018, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 4:00 - 8μ.μ., στο γήπεδο Ρουφ (Πειραιώς & Π. Ράλλη 58) συμμετέχουν και συναγωνίζονται ποδοσφαιρικές ομάδες (FC) μεταναστευτικών κοινοτήτων - μέλη μας από Αλβανία, Αφγανιστάν, Καμερούν και Κονγκό. Η λήξη των αγώνων όπως κάθε χρόνο συνοδεύεται με την απονομή τιμητικού βραβείου στον νικητή του Τουρνουά.

Με την υποστήριξη του ΣΕΜ (Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών) του Δήμου Αθηναίων, ΟΠΑΝΔΑ - Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook


Δείτε το Αντιρατσιστικό Τουρνουά 2017 πατώντας εδώ

Δείτε και άλλες δράσεις από τη συμμετοχή μας στις εβδομάδες #FootballPeople 2017 εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ