Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Η Αθήνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή / Σπάμε το Ρεκόρ Γκίνες

Η Αθήνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή / Σπάμε το Ρεκόρ Γκίνες

Με μεγάλη μας χαρά, ως Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην δράση #FightClimateChange GUINNESS WORLD RECORD ATTEMPT - LARGEST RECYCLABLE MOSAIC που διοργανώνει η οργάνωση Connect Athens. 

Ελάτε μαζί μας, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στις 15:00 στο Καλλιμάρμαρο, για να σπάσουμε μαζί το ρεκόρ Γκίνες, κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο μωσαϊκό από ανακυκλώσιμα υλικά. Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο τύπου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GUINNESS WORLD RECORD ATTEMPT
LARGEST RECYCLABLE MOSAIC (LOGO)

Η Αθήνα αντιστέκεται και στέλνει μήνυμα για την κλιματική αλλαγή κάνοντας προσπάθεια να κατασκευάσει το μεγαλύτερο μωσαϊκό από ανακυκλώσιμα υλικά έκτασης 350 τ.μ., επίτευξη που θα αποτελέσει παγκόσμιο ρεκόρ Guinness. Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 από τις 15:00 έως τις 17:00 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Νέων CONNECT ATHENS και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως εξηγεί ο Σάββας Χρυσαφίνης, υπεύθυνος του Κέντρου Νέων: "Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου είναι μία μέρα όπου όλοι οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να δείξουν ότι έχουν φωνή και να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα ενώ καλεί όλους να συμμετάσχουν φέρνοντας ανακυκλώσιμα υλικά από αλουμίνιο, χαρτόνι, πλαστικό λευκού ή μαύρου χρώματος για να γραφτεί το όνομα τους στο Βιβλίο Guinness!"

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συμβαίνουν παράλληλες δράσεις όπως εργαστήρια Φτιάξτο μόνος σου (D.I.Y), ζωγραφική (face painting) ενώ χορός και μουσική θα συνοδεύουν τη μεγάλη αυτή γιορτή.

Το Κέντρο Νέων CONNECT ATHENS αποτελεί μέρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΙΑΣΙΣ. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών. Πέρα από την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο φορέας δίνει μεγάλη έμφαση στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα μέσα από δράσεις ενημέρωσης καθώς και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται.

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook πατώντας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες:

Αθηνά Πηλιτζίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας CONNECT ATHENS
T|F: +30 2108655039
E: connectathens@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ