Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Συμμετοχή στο Raise Your Voice Festival 2018

Συμμετοχή στο Raise Your Voice Festival 2018

To Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών συμμετέχει στην προσπάθεια Raise Your Voice Festival 2018, την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, στην Τεχνόπολη. Ακολουθεί το ΔΤ της διοργάνωσης:

Φεστιβάλ RAISE YOUR VOICE

Τεχνόπολη Κυριακή 18 Νοεμβρίου Ενάντια στο Ανθρώπινο Εμπόριο

40εκ. άνθρωποι ζουν ως Μοντέρνοι Σκλάβοι, 1 στους 4 είναι παιδιά.
25 εκ. άνθρωποι παγκοσμίως ζουν σε καταναγκαστική εργασία, με τη βιομηχανία της μόδας να είναι δεύτερη. Στη χώρα μας 7.9 άνθρωποι ανά χίλια άτομα πληθυσμού ζουν σε συνθήκες δουλείας (GlobalSlaveryIndex, 2018).

Σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, τη Τζένη Μπαλατσινού, τον DavidKilgurΥποψήφιο Βραβείου Nobel, το σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το Δημήτρη Στρέπκο, την Ιωάννα Κουρμπέλα, και δεκάδες οργανώσεις στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ανθρώπινου εμπορίου σε μια γιορτή κοινωνικής ένταξης που λέει ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών.

Δημιουργοί, καλλιτέχνες και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και το κόσμο θα συναντηθούν τη Κυριακή στη Τεχνόπολη για να ενώσουν τις ιστορίες τους μαζί με πρόσφυγες chef, σχεδιαστές, craftsmen, μουσικούς, χορευτές, ζωγράφους, αθλητές, techies, επιχειρηματίες δίνοντας σου την ευκαιρία να συμμετέχεις στην Έκθεση Τέχνης, στο PopupMarket Ηθικού Εμπορίου, στο PerformersCornerμε StreetDanceShows, LiveΜουσική και DJsets, στο SkatePark, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου 5χ5, σε Ethnicκαι VeganFoodHalls, σε μοναδικές ταινίες στο Filmroom, στην Έκθεση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στο Συνέδριο Διεθνών Ομιλητών, στα Παιδικά Εργαστήρια στο KIDsCorner, σε Βιωματικά Εργαστήρια Ενηλίκων, στο UpcyclePointδημιουργώντας νέα προϊόντα από φύρα, στην Έκθεση Κουστουμιών γνωστών Σχεδιαστών, στην ανταλλαγή ρούχων στο SwapBazaarκαι στην ανταλλαγή βιβλίων στο BookBazaar. Όλες οι δράσεις έχουν δωρεάν με ελεύθερη συμμετοχή όλη μέρα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Το φεστιβάλ κορυφώνεται με τη Τελετή Απονομής Βραβείων Διαγωνισμού Καλλιτεχνών και start-ups Κοινωνικών Επιχειρηματιών στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολη.

Το φεστιβάλ είναι μια συνδιοργάνωση των οργανώσεων στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά της εμπορίας ανθρώπων και της κοινωνικής ένταξης προσφύγων όπως το FashionRevolution, η Α21, η RedUmbrella, η Θετική Φωνή, η Διοτίμα, οι Γιατροί του Κόσμου, η Arsis, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Ένα Παιδί Ένας Κόσμος, Δίκτυο Για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Οργάνωση Γη, ANKAA, GreekCouncilforRefugees, GreekForumForRefugees, Zaatar, Νόστος, HelpRefugees, TheNOProject, HumanSlavery, VictoriaSquareProject, Φάλουν Ντάφα, GreekForumforMigrants, EqualSociety, MelissaNetwork, ActionforWomen, BlackAthena, STEPS με την ενεργή συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ActionAid, της Μετάδραση, του WorldHumanForum, της Ελληνικής Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη, ProjectEleaCamp, KhoraShop, του Δήμου Τρικάλων, SOFFA, SocialHackersAcademy, ReviveGreece, ACTIONS του Ιδρύματος Fluxum, Μύρτιλο και πολλών άλλων.

Το RAISEYOURVOICEFESTIVAL τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηνών και του Αντιδημάρχου Μεταναστών και Προσφύγων, σε συνεργασία με τον Εθνικό Εισηγητή για το HumanTrafficking Υπουργείο Εξωτερικών και τη Στήριξη της Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών.

Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του FashionRevolutionGreece που γιορτάζει 5 χρόνια δράσεων σε όλη την Ελλάδα και άλλα 102 κράτη με 275εκ reach και 720εκ impressions το 2018 του #whomademyclothes.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή!

Δείτε το βίντεο του Αλέξη Γεωργούλη here 

FB Event https://www.facebook.com/events/503136036851246/

#raiseyourvoicefestival18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ