Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Θεσσαλονίκη, 5 Ιουνίου 2007 Το Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας. Παρά τα τεράστια προβλήματα πιστεύουμε ότι καταφέραμε αρκετά για «νεογέννητο».

Καθώς θέλουμε ένα ανοιχτό φόρουμ όπου όλοι είμαστε ίσοι και όπου όλοι οι μετανάστες έχουνε λόγο, παραμένουμε ανοιχτή σε συλλόγους ή κοινότητες που μέχρι τώρα δεν συμμετείχαν στο ΦΜΘ (λόγω του ότι δεν γνωρίζουν το ΦΜΘ ή λόγω επιλογών τους).

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο Φόρουμ και να φέρετε την δική σας άποψη για το πώς πρέπει να λειτουργεί. Όπως ήδη γνωρίζεται στις 29, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2007 θα πραγματοποιηθεί το 10-το αντιρατσιστικό φεστιβάλ. Όπως τα τελευταία χρόνια το φεστιβάλ θα γίνει στο 4-το πάρκο παραλίας, στάση «σχολή τυφλών» στην παραλιακή. Άσχετα με την συμμετοχή σας ή όχι στο Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης, σας καλούμε να συμμετέχετε στο 10-το αντιρατσιστικό φεστιβάλ μέσα από εργαστήρια, συναυλίες, παραστάσεις και εκθέσεις. Φέτος η κεντρική συζήτηση του Φόρουμ Μεταναστών Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένη στην νέα γενιά. Τα παιδιά μας δεν ζήσουν με «κομμένα» δικαιώματα όπως εμείς. Θα ζήσουνε ισότιμα με τους έλληνες συμμαθητές και φίλους τους ως πολίτες ενός κράτους δικαίου.

Η τελευταία συζήτηση μας πριν το Φεστιβάλ θα είναι στην τακτική συνάντηση της Δευτέρας 18.06.2007, στο στέκι μεταναστών, Φιλίππου 51.

Παρακαλούμε να παραβρεθείτε.
ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 51 - ΤΚ 54631 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ emfoth@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ