Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007

Στις 11 Νοεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ, πιστό στις δημοκρατικές διαδικασίες, θέτει το θέμα της εκλογής του προέδρου του στη βάση του κόμματος. Η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια κορυφαία στιγμή δημοκρατίας για το πολιτικό μας σύστημα γενικότερα και αφορά το σύνολο των φίλων ή μελών του Κινήματος, είτε είναι εγγεγραμμένοι είτε πρόκειται να εγγραφούν.

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τους συμπολίτες μας μετανάστες να ψηφίσουν την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας τη διαδικασία, που θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι φίλοι και μέλη του κόμματος.

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα και σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους, ακόμα και εάν δεν είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Μελών και Φίλων του Κινήματος. Αρκεί να προσέλθουν οι ίδιοι την ημέρα της εκλογής, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από τις 09.00 μέχρι τις 18.30 στα εκλογικά κέντρα, που έχουν οργανωθεί για τον σκοπό αυτό, προσκομίζοντας :

Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα Μητρώα καθώς και όσοι εγγραφούν στις 11 Νοεμβρίου το διαβατήριό τους ή την κάρτα παραμονής

Οι Αιτούντες Άσυλο το «Δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού» (ροζ κάρτα).

Οι Αναγνωρισμένοι πρόσφυγες το «Δελτίο ταυτότητας πρόσφυγα» (λευκή κάρτα)

Για όσους εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας, μοναδική προϋπόθεση είναι, η διαβεβαίωσή σας, που περιέχεται στην αίτηση εγγραφής, ότι «Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού, τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε άλλο ελληνικό πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος».

Προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τόπο ψηφοφορίας και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά καθώς και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (11 Νοεμβρίου) στο 210.38.96.600 (40 γραμμές), από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ. και στο Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης, Πολιτικής Ασύλου και Μετανάστευσης στα τηλέφωνα 210.38.90.130-4. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ακόλουθη διεύθυνση : https://www.pasok.gr/portal/gr/0/52035/5/7/1/showdoc.html

Η συμμετοχή όλων των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητη. Σας περιμένουμε την Κυριακή όλους εσάς, τις οικογένειες και τους φίλους σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ