Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Παράρτημα του Φόρουμ Mεταναστών Κρήτης στο Pέθυμνο

Παράρτημα του Φόρουμ Mεταναστών Κρήτης στο Pέθυμνο

Συνάντηση με εκπροσώπους του Φόρουμ Μεταναστών στο Ρέθυμνο είχε χθες 21/2/2008 ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης.

Οι εκπρόσωποι του Φόρουμ στη διάρκεια της συνεργασίας τους με το Δήμαρχο, κατέθεσαν την πρόθεση των Μεταναστών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, να οργανώσουν ένα φορέα ο οποίος θα έχει ως αντικείμενο την έγκυρη ενημέρωση των μεταναστών πάνω σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματά τους και θα συμβάλλει στην καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης, τόσο μεταξύ των μεταναστών όσο και με το σύνολο της κοινωνίας στην οποία ζουν, μέσα από την προώθηση ενός αντιρατσιστικού πλαισίου δράσης χωρίς φυλετικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς ή άλλου τύπου αποκλεισμούς.

Στόχος του οργανωμένου αυτού φορέα θα είναι μεταξύ άλλων και η ενημέρωση, η επικοινωνία και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα ποικίλα προβλήματα των μεταναστών προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύμπραξη και συνεργασία με τους πολίτες και τους λοιπούς φορείς του Ρεθύμνου που θα επιφέρει την ομαλή ένταξη των μεταναστών στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε τη σύμφωνη γνώμη του για την πρωτοβουλία τους και δήλωσε ότι ο Δήμος θα υποστηρίξει την δράση τους με κάθε δυνατό μέσο.

Η συνάντηση του Φόρουμ Μεταναστών θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγεμα, σε χώρο που αναμένεται αν ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Φόρουμ είναι:
6939505022 και 6974084374.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ