Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ SAOUD SALEM ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ SAOUD SALEM ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών σε συνεργασία με τον Λίβυο εικαστικό Σαούντ Σαλέμ παρουσιάζουν την έκθεση
Saoud Salem «Τα καράβια»

από τις 14 έως τις 23 Νοεμβρίου 2008

ώρες 15.00- 20.00
στο χώρο του Ε.Φ.Μ. ,Φερών 18, Πλατεία Βικτωρίας

15 μετανάστες, μέλη του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης ξεκινούν απεργία πείνας την Τρίτη 11 Νοεμβρίου με αίτημα την χορήγηση άδειας παραμονής σε όσους μετανάστες τη δικαιούνται με βάση τη νομοθεσία και την κοινή λογική. Με την έκθεση αυτή θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στους ανθρώπους αυτούς που παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και τα δικαιώματα όλων των μεταναστών.

Στηρίζουμε τη δύσκολη απόφασή τους και ευελπιστούμε στην άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους διότι είναι αιτήματα όλων των μεταναστών που ζουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Στο Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών συμφωνώντας με την ανακοίνωση του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης πιστεύουμε ότι «η κοινωνία δεν κινδυνεύει από τους μετανάστες αλλά από το ρατσισμό, την καταστολή, τις διακρίσεις και τον αποκλεισμό» και γι αυτό συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια τους. Οι μετανάστες είναι και καλλιτέχνες και διανοούμενοι και εργάτες και πάνω από όλα είναι άνθρωποι που έχουν δικαιώματα. Ας το αντιληφθούν επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς και ας τους συμπεριφερθούν ανάλογα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ