Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ


Είσαι μετανάστης, αιτών άσυλο ή πρόσφυγας;
Είσαι καταγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ;
Ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις τα προσόντα σου για

<br>Είσαι μετανάστης, αιτών άσυλο ή πρόσφυγας;<br>Είσαι καταγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ;<br>Ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις τα προσόντα σου για

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΝΤΑΙΟΣ ξεκινά την εφαρμογή Σχεδίου Δράσεων διετούς διάρκειας με τίτλο «Φόρουμ για την Ισότιμη Ένταξη» στο πλαίσιο του προγράμματος ΤοπΕΚΟ που συγχρηματοδοτείται από το την Ε.Ε. - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχει στόχο την παροχή εφοδίων για την ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας 90 πολιτών τρίτων χωρών που ζουν στην Αθήνα και απειλούνται από το φάσμα του κοινωνικού αποκλεισμού.

Μετά από την αρχική διαδικασία επιλογής των επωφελουμένων θα διαμορφωθούν εξατομικευμένα σχέδια που θα περιλαμβάνουν δράσεις κατάρτισης (εκμάθηση Ελληνικής γλώσσας & άλλες εξειδικευμένες γνώσεις), συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες προώθησης στην απασχόληση από τους Εταίρους του Έργου.
Οι επωφελούμενοι θα προωθηθούν στην αγορά εργασίας είτε ως μισθωτοί είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ θα δημιουργηθούν και κοινωνικές επιχειρήσεις από τους ίδιους τους επωφελούμενους της δράσης.

Κατεβάστε "εδώ" το αρχείο .doc

Περισσότερες Πληροφορίες για αιτήσεις συμμετοχής:

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Άκμων ΑΕ
Ευτυχίας 12-14, 11251, Αθήνα
Τηλ: 210 -8691002 & 8691034 & 8691056
Email: edra@akmon.edu.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ