Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

«Ένας στους δέκα» στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

«Ένας στους δέκα» στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του θεατρικού Φεστιβάλ «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» που ξεκίνησε στον Δήμο Καλαμαριάς στις 7 Μαΐου, θα παρουσιαστεί και το έργο «Ένας στους δέκα» του Λαέρτη Βασιλείου, με τους ηθοποιούς Δαβίδ Μαλτέζε, Κρις Ραντάνοφ και Ένκελέντ Φεζολλάρι.

Το έργο έχει παρουσιαστεί – και παίζεται ακόμη – στο Θέατρο του Νέου Κόσμου της Αθήνας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Όλοι οι συντελεστές είναι αλλοδαποί - ένας Γεωργιανός, ένας Αλβανός και ένας Βούλγαρος, με συγγραφέα και σκηνοθέτη έναν επίσης Αλβανό - και το έργο βασίζεται στις προσωπικές τους μαρτυρίες για τις δυσκολίες που συνάντησαν σαν οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα, δυσκολίες που συναντούν όλοι οι μετανάστες σ’ όλη τη γη, στην προσπάθειά τους να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν μέσα στο κοινωνικό σύνολο μιας ξένης χώρας που συνήθως αντιμετωπίζει εχθρικά κάθε ξένο στοιχείο που ζει και εργάζεται μέσα στους κόλπους της.

Η μεγάλη επιτυχία του έργου προδίδει και το πόσο επίκαιρο είναι το θέμα, κάτι που τα μέλη σας γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον.

Ελπίζουμε ότι θα αγκαλιάσετε κι εσείς αυτή την επιλογή μας με την παρουσία σας, και πως θα την διαδώσετε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου σας, ώστε η προσπάθειά μας να επιτύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη σε θέματα κοινωνικού ρατσισμού και αλληλεγγύης.

Το έργο θα παρουσιαστεί από τις 28 Μαΐου μέχρι την 1 Ιουνίου στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», τηλέφωνο 2310 458591, σε έξη παραστάσεις μόνο, Τετάρτη και Κυριακή στις 8.00, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 και Σάββατο στις 6.30.

Η παρουσία σας θα είναι μία επιβράβευση στον αγώνα των νέων αλλοδαπών ηθοποιών του θιάσου που επιθυμούν να προσφέρουν πολιτισμό στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που ζούμε όλοι μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς

Ιωσηφίδης Ιωάννης

ΚΟΜΝΗΝΩΝ 60 - 551 32 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
e-mail: presspodk@yahoo.com
ΤΗΛ. : 2310 481006, 2310 481711
FAX : 2310 488199
www.podkalamaria.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ