Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

African Fest 2017

African Fest 2017

Μια πρόταση από το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος έρχεται να δροσίσει το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου, και να δώσει στους πολίτες της Αθήνας την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά αφρικανικά ποτά. 

Σε συνεργασία με την οργάνωση Inter Alia, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και το Victoria Square Project, το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος σας προσκαλεί να γνωρίσετε την δράση των οργανώσεών μας και να πιείτε ένα δροσερό ποτό χωρίς αλκοόλ, με συνοδεία αφρικανικού χορού και μουσικής.
Με αφορμή το πρόγραμμα `Grapes of Wrath` που διοργανώνει και υλοποιεί η οργάνωση Inter Alia σε συνεργασία με οργανώσεις από τη Σενεγάλη, την Κένυα, την Γκάνα και την Ιταλία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βρίσκουμε τον κοινό μας στόχο. Ελπίζουμε στην κοινωνική συμμετοχή από όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, Eλληνες και ξένους, μετανάστες και ντόπιους.

Victoria Square Project: Το Πρότζεκτ Πλατεία Βικτωρίας είναι το υπό εξέλιξη κοινωνικό γλυπτό του καλλιτέχνη Rick Lowe, ύστερα από την πρόσκληση που του έγινε να συμμετάσχει στην Documenta 14, τη διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών: Δίκτυο 40 μεταναστευτικών οργανώσεων και κοινοτήτων που έχει ως κύριο στόχο την συμβολή στην διαδικασία ένταξης των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, ενισχύοντας την εμπλοκή των ίδιων των μεταναστών και τη συλλογική και ατομική τους ευθύνη.

Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Δίκτυο Αφρικανικών κοινοτήτων και οργανώσεων

Inter Alia: Η Inter Alia είναι ένας οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών που λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Από το 2013, έχει διαχειριστεί πληθώρα σχεδίων δράσης γύρω από τις θεματικές της εκπαίδευσης, έρευνας, ανάπτυξης δεξιοτήτων και διαμόρφωση μνήμης. Αποστολή της Inter Alia είναι να ενισχύσει την ικανότητα και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην Ευρώπη σχετικά με τα διαθέσιμα κανάλια δράσης, συμμετοχής και διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

από 7 έως 10 μ.μ. 

@Victoria Square Project - Ελπίδος 13, πλ. Βικτωρίας, Αθήνα

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Inter Alia: Boyka Boneva, 6981231669, boneva@interaliaproject.com

Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών-Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Samsideen Iddrisu, 6986600661

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ