Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

African Fest 2018

African Fest 2018

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις, διοργανώνουν το African Fest 2018 στην Αθήνα.

Για μία ακόμα χρονιά το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος διοργανώνει μια δροσερή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας και προτείνει γεύσεις και νότες από τις χώρες της Αφρικής. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και την υποστήριξη των οργανώσεων Inter Alia Project, Connect Athens, Ένωση Αφρικανών Γυναικών και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος σας προσκαλεί το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου να γνωρίσετε την δράση των οργανώσεών μας με συνοδεία αφρικανικής μουσικής και γνωστών εδεσμάτων.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση από την Ένωση Αφρικανών Γυναικών με θέμα: “Βία κατά των γυναικών”. Θα υπάρχει, επίσης, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά από την οργάνωση Connect Athens. Ελπίζουμε στην κοινωνική συμμετοχή από όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, Έλληνες και ξένους, μετανάστες και ντόπιους.

Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Δίκτυο Αφρικανικών κοινοτήτων και οργανώσεων. Το άτυπο αυτό δίκτυο είναι μέλος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών και αποτελείται από τις κοινότητες και τα μεταναστευτικά σωματεία της Γκάνα, Γουινέα, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σουδάν, Γκάμπια, Αιθιοπία, Αίγυπτος, Μπουρούντι, Μπουρκίνα Φάσο, Κονγκό, Καμερούν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σιέρα Λεόνε, Κένυα, Ζανζιβάρη και Τανζανία. Συμμετέχουν οι οργανώσεις Watoto και Ένωση Αφρικανών Γυναικών.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

από 18:00 έως 23:00 / στο Πάρκο Φιξ - Κλωναρίδη, Πατήσια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

18:00 Έναρξη
19:00 Ανοιχτή συζήτηση "Βία κατά των Γυναικών" από την Ένωση Αφρικανών Γυναικών
20:00 Μουσικά και χορευτικά σχήματα
 
Στον χώρο θα υπάρχουν:
- Φαγητό και ποτά από χώρες της Αφρικής.
- Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά από την οργάνωση Connect Athens

Περισσότερες πληροφορίες:

Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Samsideen Iddrisu, +30 6986 600661

Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών: 210-8831620

--------------------------

Πατήστε εδώ για το African Fest 2017

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook Event

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ