Επικοινωνήστε μαζί μας
Πατησίων 81, Αθήνα
info@migrant.gr
210-8831620
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Οι Πακιστανοί στην Αθήνα διαδηλώνουν για την Μπεναζίρ Μπούτο

Οι Πακιστανοί στην Αθήνα διαδηλώνουν για την Μπεναζίρ Μπούτο

Το Συμβούλιο και τα μέλη του Ελληνο-Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδος έχουν σοκαριστεί από την τραγική δολοφονία της BENAZIR BHUTTO πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν. Το έγκλημα αυτό είναι μεγάλη ήτα για τη δημοκρατία στο Πακιστάν. Θρηνούμε για την τεράστια απώλεια του λαού του Πακιστάν και καταδικάζουμε την άνανδρη αυτή πράξη. Θεωρούμε ότι η δολοφονία αυτή εμποδίζει την Δημοκρατία και την ευημερία της χώρας μας.

Τη Δημοκρατία για την όποια και εμείς, σαν Ελληνο-Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδος έχουμε επανειλημμένα διαδηλώσει και κάνει συγκεντρώσεις προσκαλώντας την ελληνική κοινωνία να μας υποστηρίξει και να δηλώσει την αλληλεγγύη της για την επαναφορά του συντάγματος της χώρας μας.

Απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ενωμένοι, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Καλούμε όλους και όλες τους πακιστανούς και τις πακιστανές που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και τον ελληνικό λαό να καταδικάσουν την δολοφονία της BENAZIR BHUTTO και να μας συμπαρασταθούν δηλώνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29-12-2007 και ώρα 16.00μμ με αφετηρία την οδό Σοφοκλέους 40 και Γερανίου στην Ομόνοια

Στην διαδήλωση συμμετέχουν οι: Pakistan Overseas Alliance Forum και Pakistan People’s Party (παράρτημα του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Πακιστάν)

Ελληνο-Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ